חסימה של דרכי הנשימה בשינה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/04/2017 | 19:31 | מאת: מנחם

שלום יש תנוחות מסויימות של הראש שתורמות לחסימה של דרכי נשימה בשינה ועלולות לגרום למאמץ בנשימה, דום נשימה לילי, הגברת הנחירות? למשל אם אדם ישן כשהראש לא במנח ישר, או בתנוחה שיש לחץ על הלסת/צוואר מהכתף וכדו', האם זה גורם לכך שדרכי הנשימה שלו יהיו מוצרות יותר או שאין שום דבר חיצוני שיכול להשפיע על הצרות/חסימת דרכי הנשימה בזמן השינה? תודה

שכיבה על הגב ידועה כתורמת באופן ישיר לנחירות אצל חלק מהאנשים. בברכה ד"ר חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון