חוסר סוכר

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/10/2002 | 15:31 | מאת: מונה

שלום ד"ר ברצוני לדעת מה הסימפטומים לחוסר סוכר בדם. בבדיקה שעשיתי רמת הסוכר בדם היתה 60 . האם תחושת נימול בידיים , חוסר אנרגיה, עייפות ועצבנות הינם סימפומים ואיך מטפלים בזה. ומהן הסיבות לחוסר סוכר בדם?! אשמח לתשובתך

18/10/2002 | 10:35 | מאת: פרופ' איש שלום

למונה שלום רב, מדידה חד פעמית של רמת סוכר 60 מג/ד"ל אינה יכולה לספק מדע על חוסר סיכר בדם. לירידה ברמת הסוכר יש סיבות הורמונליות ואחרות רבות: תגובתיות יתר של אינסולין, גידול מיצר אינסולין, תת פעילות אדרנל , אי ספיקת כבד , אלכוכוליזם ועוד. התופעות הן אכן חולשה, רעד, עילפון ועוד. אם את חוששת שהנך סובלת מבעיה זו אנא פני לאנדוקרינולוג/ית. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

20/10/2002 | 14:43 | מאת: רבקה

תודה

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס