יש קשר לסרטן בלוטת תריס?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

12/11/2016 | 18:46 | מאת: שירן

שלום לפני 8 שנים כריתת בלוטת תריס עקב פפילרי כמו כן עברתי 2 טיפולי יוד בזמנו כל אחד 175 מיליקירי בשנתיים אחרונות סובלת מהצטברות ליחה בגרון שגורמת לשיעול משך כל שעות היום בוצע סי טי חזה: בראות קשר זעיר 2 מ"מ GG בפסגה מימין אין גושים או תסנינים בריאות ללא תפליטים פליאורליים לב תקין ללא פריקאדילי הומלץ ביקורת בעדו 6 חודשים שאלות: 1 האם יש קשר לסרטן בלוטת תריס? 2 הייתכן גרורה מסרטן בלוטת תריס? 3 האם השיעול הרב גורם לקשר? 4 הייתכן שהיוטירוקס גורם להצטברות של ליחה בגרון? כשהשתמשתי באלטרוקסין הישן לא הצטברה לי ליחה בגרון

שירן שלום רב, א.- אין קשר בין סרטן בלוטת התריס וליחה ב.- אם את מתייחסת לקשרית בריאה- הממצא דורש מעקב ובירור נוסף. ג.- לא. ד.- לא אמור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס