בדיקת צפיפות עצם תוצאה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

01/08/2016 | 06:28 | מאת: שואלת

שלום רב בבדיקה של צפיפות עצם התגלה תוצאה של -2.6 באזור חוט השדרה ובעצם הירך -1.5 האם תוספי סידן וויטמין D ומולטי ויטמין יום יום יכולים לשפר / לעזור במניעה וטובים לנטילה ? והאם מותרים לנטילה באופן עצמאי? בברכה ותודה מראש

שלום רב, לא ניתן לייעץ דרך הפ]ורום. החלטה על טיפול תרופתי מתקבלת אך ורק בפגישה עם רופא, תוך התייחסות לגיל ומין של המטופל, סיפור משפחתי ואישי, טיפול תרופתי קבוע, סיפור של שברים בעבר, רמת ויטמין D, סידן וזרחן בדם ועוד... בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס