סידן אמורפי דנסיטי. האם עדיף על סידן קרבונאט?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/03/2020 | 16:45 | מאת: א ק

ד ר איש שלום, שלום רב, נוטלת אויסטה 60 מ ג פעם ביום. ותוסף סידן קרבונאט 600 מ ג פשוט, של חברת סופהרב. נתקלתי בפרסום של הסידן האמורפי של דנסיטי? האם עדיף? האם מומלץ? בתודה מראש ובברכת ימים בריאים ושלווים. א ק

שלום רב. א. פרופ איש שלום לא עובדת ברמב"ם כבר מספר שנים. ניתן לפנות ליעוץ פרטי של פרופ איש שלום. ב. סידן אמורפי נספג יותר טוב מסידן רגיל, ולכן לאנשים עם בעיות ספיגה קשות יש יתרון בנטילתו. אם אין בעיות ספיגה- את יכולה לקחת כל תכשיר סידן, כולל גם הסידן האמורפי . בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס