שאלה בנוגע למוקד סיד גס בבלוטת התריס ותוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/12/2019 | 18:07 | מאת: יעל

שלום רב ברקע סרטן שד, כריתה דו"צ של השדיים, עקב BRCA2. כעת התגלה ב CT מוקד סיד גס באונה שמאלית. בבדיקות דם הממצאים הם: ANTI THYROID PEROXID ABOVE 1300 THYROGLOBULIN Ab 1286.00 IU/ml 7.59 ng/mL THYROGLOBULIN 14.0 pmol/L T4- FREE 5.5 pmol/L T3- FREE 2.07 mIU/L TSH כמה אני צריכה לדאוג ומה לעשות?

שלום רב, ככל הנראה מדובר בציסטה בבחוטה שהסתיידה. קשרית מסוידת לא מהווה מקום לדאגה. אין שם רקמת בלוטת התריס, רק סידן. בכל מקרה יש צורך במעקב רפואי. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס