אוסטאופורוזיס עם הריון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/11/2019 | 13:42 | מאת: אור

שלום פרופ בעבר ביקרתי אצלך לפני 4 שנים בעקבות אוסטופורוזיס שנגם בעקבות קושינג. עברתי ניתוח בעקבות המחלה. כיום אני הריון שני חודש 5 ורציתי להתייעץ איתך לגבי איזה סוג לידה מתאים עבורי, האם עליי לבצע MRI נוסף לפני הביקור? או צפיפות עצם? על מנת שנדע תמונה ברורה על מצבי?

שלום רב, ראי תשובה מהיום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס