פתרון לבעיית תסמונת השחר.

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/03/2019 | 20:18 | מאת: א.ר

שלום ד"ר ילנה סיגל. אני בן 75 בדרך כלל בריא מאוד למעט אוטם שריר הלב ו 2 צינטורים לפני כ 10 שנים וחזרה לפעילות ספורטיבית אינטנסיבית (כל החיים). בדיקות הדם התקופתיות כל התוצאות בתחום הנורמה למעט הסוכר בדם בסביבות 110 בצום ולאחר השלת כ 20 ק"ג היום 80 ק"ג .גם המוגלובין מסוכרר A1C 5.6. ערכי הסוכר בדם בין השעות 22:00 עד למחרת ב 9:00 בבוקר נעיםבסביבות110 מ"ג/דצ"ל כשמגיע ל 70-80 בצהרים עם או בלי מכון כושר. איך להוריד את תסמונת הלילה/ שחר??? תודה וסליחה על עומס התוכן.

שלום רב, א. להקפיד בתזונהעם הגבלת פחמימות זמינות (בעזרת דיאטנית). ב. לקחת כדור גלוקומין בערב לאחר אוכל. בברכה, דר עילנה סיגל

10/03/2019 | 19:16 | מאת: א.ר.

תודה מכל הלב עבור ההיתיחסות המהירה ואתיחס לכך מיד.

ברצון. בברכה, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס