האם טיפול בטמוקסיפן טוב לצפיפות העצם?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/02/2019 | 18:31 | מאת: פז

האם ניתן להפסיק טיפול בפרוליה נגד האוסטיאופורוזיס בעת טיפול בטמוקסיפן כנגד חזרת גידול סרטני בשד?

שלום רב, טמוקסיפן הוא טיפול טוב למניעת שברים. אך אין שום מידע על טיפול בו לאחר הפסקת הפרוליה. באופן כללי את פרוליה אסור להפסיק בלי לתת טיפול אחר, כי הפסקתה עלולה להחמיר מצב אוסטיאופורוזיס.התרופה היחידה שעליה יש עדות לאחר הפסקת פרוליה היא פוסלאן. היתי או נותנת פוסלאן לתקופה של שנה, ואז שוקלת להפסיקו, או ממשיכה ב- Prolia. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס