גוש בבלוטת התריס -פענוח תשובת האולטראסאונד

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

31/01/2019 | 10:00 | מאת: ליאה

שלום רב! לפני כשבועיים הבחנתי בגוש בגרון ץ נשלחתי לבדירות TSH ,T3 'T4' הכל תקין חוץ מ THYROGLOBULIN AB התוצאה 104 היום קבלתי תוצאות האולטרסאונד האם תוכלי להסביר לי את פשר התוצאה תודה מראש ליאה

שלום רב, מדובר בהמצאות נוגדנים לחלבון בלוטת התריס בשם תירוגלובולין. יתכן ומדובר במצב שנקרה מחלת השימוטו- סוג של דלקת אוטואימונית בבלוטת התריס. מומלץ מעקב. בברכה, דר ילנה סיגל

31/01/2019 | 13:19 | מאת: ליאה

למי לפנות לרופא אאג? או לרופא אנדוקרינולוג?למומחה לצואר?

שלום רב, אני מציעה לפנות לאנדוקרינולוג לצורך מעקב. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס