פורטאו ן PTH גבוה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

19/10/2018 | 11:29 | מאת: ג

שלום, האם ניתן באופן כללי לקבל פורטאו במקרה של PTH גבוה (125) בגלל אי ספיקת כליות קלה? מדובר על אישה בת 88. תודה.

שלום רב, בנוכחות מחלת כליות כרונית עם PTH גבוה רופא המטפל צריך להערך בירור ולראות האם יש מקום לטיפול בפורטיאו. באופן כלללי מתן פורטיאו בחולים עם PTH גבוה לא מומלץ. בברכה, דר ילנה סיגל בברכה, ד

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס