קטקולמינים ומטנפרינים באיסוף שתן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/10/2018 | 14:31 | מאת: שרי

ד"ר ילנה סיגל נכבדה, בת 70. מזה 4 שנים סובלת מיתר לחץ דם התקפי. בבירור מתמשך לסיבת התופעה, שטרם נמצא לה הגורם הסיבתי! נשללה הפרעה נפרולוגית בתפקודי כליות, אם כי חלבון באיסוף שתן 72 (לא צריך בכלל להיות בשתן!). אני בפאניקה היסטרית מקבלת תוצאה חריגה של קטקולמינים באיסוף שתן, לבירור קפיצות פתע בלחץ הדם. 3-Methoxytyramine באיסוף שתן (24U) התקבלה תוצאה 499 מעל לנורמה, במדד הערכים 435-----0. סטייה "קלה" אך סטייה... ----קריאטינין 0.8---- ----מטנפרין 139---- ----נורמטנפרין 151---- ----דופמין 214---- ----אפינפרין - מתחת לסף הגילוי---- ----נורפינפרין 20---- פרוטאין באיסוף שתן 72 לא צריך להיות בשתן!---- בלוטת התריס TSH 2.13----. ד"ר ילנה נכבדה, אני בחרדה אטומית מחריגה בקטולמינים, חלילה חשד לגידול...?! בברכה ב.נ.

שלום רב, ראיה תשובה מהיום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס