טיפול לאוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

12/08/2018 | 16:03 | מאת: דבורה

שלום, האם רמה גבוהה של PTH בדם (150 או פחות) כתוצאה מאי ספיקת כליות קלה הנובעת מסיבוכי סוכרת מהווה קונטראינדיקציה לטיפול בפורטאו? תודה.

שלום רב, לא ניתן לענות דרך הפורום, כי בקבלת החלטה טיפולי יש לקחת בחשבון גורמים רבים, כגון הסטוריה רפואית אישית ומשפחתית, תרופות קבועות ף מצב אוסטיאופורוזיס ואיספיקת כליות, רמת ויטמין D, ועוד... בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס