איזה מינון יוטירוקס לקחת

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/02/2018 | 16:20 | מאת: גל

בת 59 . בשל תת פעילות של בלוטת התריס לוקחת כל יום 50 מג של יוטירוקס 6 ימים בשבוע. בדיקה אחרונה הראתה ש t3 תקין ו tsh - 0.3 t4 -21.2 כדאי להפסיק לקחת כדורים ולראות איך הבלוטה מתאזנת או לשנות את המינון? בעוד שבוע עוברת ניתוח להחלפת מפרק הירך. תודה

שלום רב, כדאי לרדת ב- 50 מקג של התרופה בשבוע, ובעוד חודש וחצי ללחזור על הבדיקה. ויש לקחת דם לבדיקה לפני נטילת התרופה באותו יום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס