שאלה בנוגע לסידן דנסיטי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/08/2017 | 12:18 | מאת: דנה

שלום רב, מבקשת לדעת האם בתור מי שיש לה אוסטאופורוזיס סידן דנסיטי אכן מומלץ וטוב יותר מאשר שאר תוספי הסידן הקיימים. בתודה מראש, דנה

לדנה שלום רב, הדנסיטי נספג יותר מהר בהשוואה עם תוספי סידן אחרים. יש לזה משמעות גדולה במצבים של חסר סידן בגוף או בעיות ספיגה חמורות. לחולת אוסטיאפורוזיס קצב ספיגת הסידן לא משחק תפקיד מאוד חשוב, ולכן אין אינדיקציה לקחת את התכשיר הזה. אבל, אם תכשירים אחרים לא נסבלים היטב וגורמים לתופעות שליליות למיניהן- ניתן להשתמש בתכשיר זה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס