האם כדאי לבקש בדיקת צפיפות עצם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

22/02/2017 | 11:11 | מאת: סל

בשביל הרוגע? כי הויטמין די נמוך ולא ידעתי מה זה בכלל ויטמין די. בן 30 * מה הן השעות הנכונות להחשף לשמש ? גם אציין שלא קיבלתי סידן. אולי לאחר בדיקת צפיפות עצם נהיה יותר חכמים? הוא לא נתן לי לא סידן ולא צפיפות עצם.

שלום רב, השעות הטובות ביוןתר ליצור ויטמין D באיזור הגיוגרפי שלנו הן בין 11 ל- 15. רמת וויטמין D קל מאוד לתקן עם לקיחת תוסף הויטמין. לגבי ביצוע בדיקת צפיפות עצם- נא לדון עם רופא. ההחלטה תלויה במצב הבריאות הכללי, ברמת ויטמין D בבדיקה, בסיפור משפחתי ואישי של שברים והדומה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס