יש לי סוכר בשתן אבל אין לי סוכר בדם, זאת סכרת?

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

25/06/2019 | 23:19 | מאת: נועה

היי אני בת 16 ועשיתי בדיקות שתן ובדיקות דם ויצא שיש לי סוכר בשתן אבל אין לי סוכר בדם והרופאים אמרו שזו לא סכרת אז מה זה? למה יש לי סוכר בשתן? ועשיתי בדיקת שתן פעמיים אז זו לא טעות אשמח שתענה תודה רבה מראש

שלום. השאלה היא מדוע עשית בדיקת שתן מלכתחילה. יש מצבים בהם יש הפרשת סוכר בשתן שבהם לא מדובר בסוכרת ויש צורך לפנות למומחה לכליות לצורך הבהרה. בכל מקרה, הייתי משלים גם בדיקות סוכר בדם כולל המוגלובין A1C כדי לוודא שאכן לא מדובר בסוכרת. בברכה, ד"ר אסף אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות