ניתוח להורדת ציסטה מזנב הלבלב

דיון מתוך פורום  גידולי לבלב וכבד

24/04/2015 | 21:57 | מאת: מודאגת

שלום, אני בת 29,אמורה לעבור ניתוח להוצאת ציסטה גדולה מזנב הלבלב. אני מחפשת רופא מנוסה בתחום זה.מחיפוש שערכתי לא מצאתי כמעט שום תוצאה, מקסימום 2 שמות. היכן ניתן לקבל רשימה של רוםאים שמומחים לכירורגית לבלב ולא כירוגית כבד? איזה בית חולים הכי מנוסה בניתוחים מהסוג הזה? תודה

26/04/2015 | 11:27 | מאת: ד"ר גיא להט

תהליכים מיסטיים בלבלב עשויים להיות ממאירים טרום ממאירים או שפירים. למרות הקושי שבאיפיון ודאי קיימים מקרים בהם ניתן לקבוע בסבירות גבוהה לאיזו משלוש הקבוצות שייך הממצא המיסטי. על מנת להתקדם ולנסות לקבוע האם עלייך לעבור ניתוח ולהחליט איזה והיכן במידה וצריך מציע לפנות לבית החולים איכילוב למרפאה לכירורגיה אונקולוגית או למרפאת הכבד.

מנהל פורום גידולי לבלב וכבד