כאבים

דיון מתוך פורום  גידולי לבלב וכבד

14/05/2014 | 19:54 | מאת: גילגיל

סובלת מזה חצי שנה מכאבים עמומים בשכמה הימנית ובבטן עליונה מימין מתחת לצלעות. אולטראסאונד בטן,מיפוי עצמות וסי.טי בטן+גב ללא ממימצאים. האם יש צורך בביצוע EUS, כדי לשלול סרטן הלבלב או סרטן כיס המרה ? אלו בדיקות היית מציע כדי לפענח מה מקור הבעיה ?

15/05/2014 | 08:44 | מאת: ד"ר גיא להט

מציע להתחיל מבדיקת מומחים, כירורג ואורטופד.לאחר איפיון התלונות והכרת המטופל (גיל ורקע)ייתכן ויהיה צורך בביצוע בדיקות הדמיה נוספות, למשל MRI העשויה להיות מדויקת יותר באיבחון פתולוגיות ברקמה רכה או לחלופין ביצוע הדמיה נוספת (חוזרת או אחרת)לבטן.

מנהל פורום גידולי לבלב וכבד