סרקומה סינובטית

דיון מתוך פורום  גידולי לבלב וכבד

03/10/2013 | 15:04 | מאת: לימור

מזה כמה שנים שיש לי 2 גושים קשים בקוטר של ס"מ בקרבת כל אחד משני המרפקים. הגושים אינם כאבים או מפריעים לתנועה ומיקומם קבוע. לאחרונה ניגשתי לאולטרא סאונד באחד מהמרפקים (לשם הסקרנות) והתוצאה שנמסרה לי היא שאין פיענוח ברור של מהות הגושים. הומלץ לי לחזור על הבדיקה בעוד מספר חודשים או לבצע דיקור באחד מהגושים לצורך בדיקה. מאחר ויש לי היסטוריה משפחתית של סארקומה ומאחר וקראתי על האפשרות של סרקומה סינובטית, אני תוהה האם יש לי סיבה לדאגה ?

17/11/2013 | 14:59 | מאת: ד"ר גיא להט

ממליץ בדיקה והמשך בירור וטיפול של כירורג/ אונקולוג המתמחה בסרקומות. אשמח לראותך במרפאתי אשר בבית החולים

מנהל פורום גידולי לבלב וכבד