הפטיטיס סי

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

16/02/2015 | 12:55 | מאת: איזה דובינובסקי

תודה על התשובה. יש לי גנוטייפ 1b.מטפלת בי ד"ר קובלב במרכז רפואי לין.חליתי בהפטיטיס סי כנראה ב1975 אחרי לידת תאומים.קיבלתי 4 מנות דם בבית חולים הדסה בירושלים. נודע לי על המחלה בשנת 2007.עשיתי בדיקת פיברוטסט. התוצאה היתה F2. עכשיוF1-F2 044

במצב זה מומלץ להמתין במעקב ללא טיפול

17/02/2015 | 01:00 | מאת: מילה

גם אני קיבלתי בלידה ב-1976 מנות דם נגועות בהפטיטיס C מחכה לאישור להתחיל טיפול, אבל לא ברור לי מדוע חולות שקיבלו מנות דם נגועות בבית חולים צריכות להמתין לאישור להתחלת טיפול כאשר בית חולים הוא זה שנתן לנו את המנות והוא זה שצריך לתקן את הנזק שנגרם ויכול לעשות זאת בהקדם. כפי שידוע מי שיש לו ביטוח פרטי כבר מקבל את הטיפול החדש בארץ ואם הם מקבלים אז בוודאי שגם בתי החולים/משרד הבריאות יכולים להשיג את הכדורים ולהתחיל מיידית לתת את הטיפול.

מנהל פורום הפטיטיס C