תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

01/12/2013 | 13:47 | מאת: קאלו

שלום אני בת 37 עם עבר של סרטן שד (לא בטוחה שרלוונטי). בבדיקות שנערכו בשבוע שעבר התקבלו התוצאות: AST (GOT) - 43. 28 - (ALT (GPT. הבדיקות הבאות היו מתחת לטווח (הערכים בדרך כלל נמוכים אצלי): Hemoglobin, WBC, RBC and Hematocrit. האם יש סיבה לדאגה? תודה

01/12/2013 | 13:48 | מאת: קאלו

שאני מטופלת בטמוקסיפן.

ההפרעה מינימלית ובעוד ALT התקין ספציפי לכבד הרי ש AST שמעט מוגבר מקורו בשריר ולכן לא נראה שבעייתך רצינית למרות זאת פני לרופא המשפחה לבירור

03/12/2013 | 08:57 | מאת: קאלו

ממש לא מדאיג גם אם נוטלת תמוקסיפן העליה מעט מעל הנורמה ובעוד ALT ספציפי לכבד ותקין AST ממש לא ספציפי כך שאפילו לא הייתי מגדיר זאת כהפרעה כבדית

19/12/2013 | 13:42 | מאת: קאלו

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני