תפקודי כבד גבוהים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

11/09/2013 | 15:46 | מאת: חנית

מתקרבת לגיל 60. בתקופה האחרונה כשאני עוברת בדיקות תקופתיות (פעם בשנה) תמיד תפקודי הכבד שלי גבוהים ולאחרונה הפוספט גבוה. בעיקר ה- GGT,היום עשיתי אולטרסאונד בטן עליון ותחתון ולמרבה הפלא הבדיקה תקינה. אז מה זה אומר שבדיקת הדם לא טובה ואולטרסאונד - תקין?? האם להתעלם מיזה או להמשיך לעשות בירורים ואיזה?? . אני מטופלת באלטרוקצין 100 ובליפיטור 10 - ומאוזנת בשניהם. תודה על העזרה וחג שמח.

שלום רב ליםיטור בהחלט יכול לגרום לכך אבל אני ממליץ ל בירור במרפאתי כי יש שלל אפשרויות נוספות שצריל לשלול

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני