כבד שומני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

21/08/2013 | 16:11 | מאת: חנה

בת 55 עם עבר של סרטן שד. בריאה לחלוטין באולטראסאונד כליות התגלה כבד שומני. נדמה לי שגם בעבר היה ממצא כזה. רזה . אוכלת בריא. לחץ דם תקין. שומנים בדם בנורמה. האם צריך לבדוק את העניין. יש לי התקפים של אחת לכמה שבועות: בחילות רעידות והרגשה כללית רעה.לא מצאו עד היום את הגורם להתקפים. שנמשכים 3 שנים האם צריך לטפל בבעיית הכבד השומני

אכן בכבד שומני צריך לטפל אולם, במידה וקיבלת כמותראפיה, התרופות גורמות לכבד שומני שיחלוף עם הזמן לאחר הפסקת הטיפול

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני