טיפול בכבד שומני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

17/05/2013 | 11:36 | מאת: דני

שלום, אני בן 33, לפני כשנה אובחנתי בכבד שומני. מבחינת משקל, המשקל שלי תקין, ואני משתדל לאכול בריא(מטופל ע"י דיאטנית) ואני במעקב כל חצי שנה אצל המטולוג, וכל שנה אצל גסטרו ואולטרה סאונד. בבדיקות דם שלי, תמיד יוצאים לי ערכים גבוהים: ALKP-Alkaline Phosphatase, ו-ALT (GPT). האם תוספי תזונה כמו (Herbal Deto (Detox של solgar. יכולים באמת לעזור? או דיאטת קפה ירוק? הודה לתשובתכם, תודה, דני

היות וחלק מהסיבו לכבד שומני הן גנטיות, התופעה מופיעה גם בין העוסקים בספורט בעלי משקל תקין השומרים על כלכלה נכונה אני ממש נגד מוצרי הרבלייף שהוכחו כרעילים לכבד וכל תוסף שלא נבדק בנושא הכבד למעט גדילן מצוי עליו אני ממליץ

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני