ALT 52- כבד שומני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

14/07/2013 | 12:45 | מאת: רונן

שלום לפרופסור רן אורן בני הוא בן 17 גובהו 1.77 מ' ומשקלו 93 ק"ג.ב 2007 בעקבות בדיקת דם נמצא כי ה ALT שלו היה 66.8 ב 2010 23 וב 2013 52. ב 2007 נשלחנו לאולטרסאונד והטכנאי קבע כי יש לבני כבד שומני, רופא המשפחה לא המליץ על טיפול מסויים, קראנו כי קיום כבד שומני אינו מצב אלא מחלה רופא המשפחה הציע לעשות דיאטה, האם זהו הטיפול בכבד שומני האם לא כדאי לבצע אולטרסאונד נוסף, נודה לך על התייחסותך . תודה רונן

שלום רב קיים פרוטוקול לטיפול ומעקב בכבד שומני ובמיוחד בגיל צעיר יש לבצע בירור נכון כי עיקר המטרה הינו מניעה לפיכך אשמח אם יגיע בן למרפאה לתדריך מתאים בברכה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני