צליאק ואנמיה פרניציאוזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

18/09/2016 | 13:21 | מאת: קרן

שלום! יש לי צליאק ואנמיה פרניציאוזה.עשיתי גסטרוסקופיה וקיבלתי תוצאות ביופסיה.בבקשה מה הפרוש : 1.DUODENUM: slightly increasedintraepithelial T-LYMPHOCYTES ,cd-3,cd-8 with no evidence of vilous athrophy. 2. Gastric antrum: There are 4 gastric mucosal fragments: 3-with positice gastrin immunostain, antral typr mucosa and one with negartive gastrin immunostain, body type micosa showing chronic ,active atrophic gastritis, by positive chromogranin and synaptophysin immunostain. Comment :GIEMSA STAIN NEGATIVE FOR H.PYLORI. עוד שאילה : האם גסטרין בבדיקות דם שכתוב יותר מ 1000 זה קשור לצליאק ולאנמיה פרניציאוזה וגם בדיקות כבד GGT הם גבועות גם קשורות לצליאק ואנמיה ? המון תודה על תשובתך .

הממצא מחייב מעקב משותף גסטרו עם יחידה לממצאים נוירו אנדוקריניים הקיימת בהדסה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני