תפקודי כבד גבוהים?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

24/12/2015 | 17:03 | מאת: ענת

עשיתי בדיקה תקופתית כל הבדיקות תקינות למעט: אלקליי פוספט - 123 GGT - 72 GPT - 56 GOT - 39 MCHC - 31.5 ספציפיק גרביטי - 1.034 רקע: בת 61 מטופלת באלטרוקצין 100 ובליפיטר 10 - מאוזנת. מה התוצאות הנ"ל אומרות לך? לאחרונה תפקודי הכבד כל הזמן בערכים אלו פחות או יותר. תודה על העזרה.

קודם כל לא מדאיג שנית קרוב לודאי מהליפיטור אך מחייב מעקב ולא הפסקה שלישית- יש לשלול סיבות אחרות לבעית כבד רק כדי לנקות את השלחן

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני