בדיקת תפקודי כבד לא תקינה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

22/06/2013 | 06:20 | מאת: מירי

לראשונה יצאו בדיקות תפקודי כבד לא תקינות. האם יש קשר בין התוצאות לבין זה שהתחלתי טיפול הורמונלי ?( אסטרוגן ופרוגסטרון ) בנוסף יש קצת נפיחות באזור הקרסוליים האם הנפיחות קשורה לתוצאה של תפקודי הכבד ?

עקרונית יתכן ומדובר בתגובה להורמונים אך אנא שילחי תוצאות הבדיקות שאדע את סוג הבעיה, חומרתה ועל אילו בדיקות נוספות להמליץ

26/06/2013 | 20:21 | מאת: מירי

ALT  GPT - 52 AST-39 LDH-459 RBC-3.99 ESR-26 את הבדיקות עשיתי בקופת חולים מכבי תודה, מירי

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני