טיפול בחיידק הליקובקטר עם דלקת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

15/12/2014 | 15:17 | מאת: מורן

שלום, יש לי הליקובקטר בקיבה ולקחתי פעמיים את הטיפול של האנטיביוטיקה המשלוש אך לא עזר לי.לאחר בדיקת ביופסיה אשר גילה דלקת בקיבה בגלל חיידק הליקובקטר ולאחר קבלת טיפול אנטיביוטי פעמיים אשר לא עזר לי להעלים את החיידק הרופא נתן לי טיפול של אנטיביוטיקה -טיפול מספר 3 omepradex 20 mg פעמיים ביום במשך 10 ימים levo 500 mg פעם ביום במשך 10 ימים protocide 500 mg פעמיים ביום למשך 10 ימים וטען כי זהו הטיפול הא-ח-ר-ו-ן ואם זה לא יעזור לי אצטרך לחיות עם החיידק כל החיים. האם זה נכון? האם יש טיפול אחר שאתה מכיר במידה והטיפול ה3 לא יעזור לי?האם יש תזונה שעוזרת? סובלת נורא מהחיידק וכבר רוצה שיעלם וגם עצם העובדה שזה מדבק מטריד אותי מאד כי אני מדביקה אנשים.אשמח לקבל מימך תשובה מיואשת

קיים אחוז לא מבוטל שאינו מגיב למרות קו שלישי של טיפול ראשית יש לקוות שתגיב במידה ולא ההמלצה היא לא לטפל לתקופה ממושכת ואז ניתן לקחת בגסטרוסקופיה תרבית של החיידק , לגדל אותו ולראות למה הוא מגיב בהצלחה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני