מודאג בבקשה תשובה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

07/03/2014 | 18:23 | מאת: ערן

ד"ר רן אורן היקר אני מודאג ואשמח לשובתך בהקדם בן 35 -סובל מבטן נפוחה , לימפה נפוחות בצוואר ולאחרונה גם במפשעה , הברזל אצלי בדם צונח באכזריות מדי חודש !! לפני 4 חודשים היה 97 היום הגיע ל 42 !!! , ידוע לאחרונה על המצאות חיידק הליקובקטר בקיבה , מונוציט בדם 11% , האם לדעתך מדובר בדימום פנימי מאחד האברים של דרכי העיכול ? הם חיידק ההליקובקטר גרם לי נזק כגון גידול ממאיר או לימפומה B של הקיבה ? ומדוע הברזל צונח באכזריות ?? בבקשה תשובתך

ערן שלום רב כמוך גם אני מודאג איני מודאג במובן שאני מזהה מחלה רצינית אלא במובן זה שבמצבך כבר מזמן היית צריך להיו במרפאה לביצע מעקב, נסיון אנטיביוטי, CT בטן וחזה וביופסית בלוטה כדי להגיע לאבחנה אשמח לראותך במרפאה ולתכנן בירור

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני