תוצאות פיברוסקאן אלסטוגרפיה ותוצאותיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

28/11/2017 | 18:27 | מאת: מיכאלה

בת 49 סובלת מעודף משקל גדול וסוכרת סוג 2 מאוזנת תוצאות בדיקת דם got ast- 27 got alt- 39 נשלחתי לבצע בדיקת אלסטוגרפיה פיברוסקאן התוצאות שקיבלתי11 קילו פסקאל אני מבינה שזה אומר שיש לי צלקת קשה בכבד . מה עליי לעשות האם זה מצב מסוכן והאם יש איך לטפל בזה וזה הפיך תןדה מראש על תשובתך

ההתייחסות לכבד שומני חייבת להיות רצינית בעיקר כשאת כעל סף השחמת מצב זה בהחלט הפיך אם מקפידים על טיפול עלייך להגיע למרפאה של מומחה למחלות כבד הפטולוג כמובן שאת מוזמנת גם למרפאתי בברכה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני