המסת שומן בקור למי שיש כבד שומני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

15/11/2017 | 10:03 | מאת: אלמונית

שלום פרופ' רן אורן, בבדיקות דם נמצא אצלי 8.3 =GGT בבדיקות אולטראסאונד לא נמצאו ממצאים חריגים באיברים הפנימיים כך שהמסקנה היא שיש כבד שומני. אני שוקלת לבצע המסת שומן בקור באזור הבטן, מהכתוב באינטרנט רשום שלאחר הקפאת השומן הוא יוצא מהגוף דרך הכבד. האם יש סיכון לבצע את הטיפול כאשר יש כבד שומני? אשמח לשמוע המלצתך אליי תודה מראש

הכבד השומני מאובן רק בבדיקת האולטראסאונד ולא כמסקנה מזה שלא נמצאו חריגים את חייבת לעשות הכל בהנחיית מומחה כבד אין שום קשר להמסת שומן

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני