בדיקת דם - מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

13/09/2017 | 14:12 | מאת: רון בן חור

פרופסור שלום ותודה על פועלך בן 54 בבדיקת דם לפני כחודש וחצי נמצאו ערכים ב ALTׁׁ ׁGPT 62 לאחר חודש וחצי נמצאו ערכים של 49 כמו כן הרופא הוסיף בדיקות למחלת הנשיקה שיצאו כך CMV Ab IgG 128.6 Reactive AU/mL CMV Ab IgG 128.6 Reactive AU/mL EBV EBNA Ab IgG 174.0 (Pos:>20) U/mL האם אפשר לומר שאני עדיין חולה במחלת הנשיקה או שזה מאחוריי? האם עייפות קלה שקיימת אצלי מעידה זאת תודה רבה מראש

ממש ממש מאחוריך סוג נוגדני ה IgG נשאר לכל החיים הערכים אינם גבוהים אך מחייבים הערכה ובירור תרופה? כבד שומני? וירוס אחר?

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני