כבד שומני וערכים.................

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

08/08/2017 | 19:05 | מאת: גלית

שלום רב, פרופ' רן אורן... בת 34 עם כבד שומני HEMOLYTIC IND. 24.00 INDEX ALT(GPT) 18.00 U/L HBS ANTIGEN NEGATIVE HBS ANTIBODY 0.46 MIU/ML HCV ABS NEGATIVE ANTI HB CORE NEGATIVE אף פעם לא קיבלתי שום חיסון... HBS ANTIBODY 0.46 MIU/ML אפשר לקבל איזו שהוא הסבר מה זה אומר, כל מה שהבנתי שזה גם אמור להיות שלילי? תודה מראש...

באופן פרקטי זה שלילי

09/08/2017 | 11:43 | מאת: גלית

תודה על תגובה מהירה, האם זה קשור לזיהום לאחר הניתוח שלפני 8 שנים? האם זה יכול להתפתח או מצריך מעקב? המשך יום טוב...

זהבהחלט נחשב שלילי

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני