כבד שומני והמינגיומה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

17/07/2017 | 15:21 | מאת: אלמונית

ד"ר שלום בתשובה של אולטרסאונד בטן עליונה מצוין כבד שומני מאוד עם אזורים focal fatty sparing ,יש לי המינגיומה ועקב שוני בהופעתה לעומת אולטרסאונד שעשיתי לפני 8 שנים,הומלץ לי לעשות סי טי עם חומר ניגוד,תפקודי כבד מעט מוגברים,יש לי טרגליצרידים 260,עודף משקל כ 8 קג 1)האם בדיקת סי טי דחופה או לחכות להורדה במשקל 2)האם גם רופא גסטרו שמומחה למחלות מעי דלקתיות יכול לטפל בכבד שומני? תודה מראש

קודם כל הייתי מבצע סיטי 3 פאזות או MRI IN AND OUT OF PHASE כדי לוודא שאכן הכל מהשומן יש רופאי גסטרו המתעניינים בכבד ויש שלא שאל את הרופא עד כמה הוא בעניינים בכבד שומני

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני