המנגיומה בכבד הסבר בבקשהה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

20/03/2017 | 09:18 | מאת: אתי

שלום רב. בת 34. אני 8 חודשים אחרי לידה שלאחר הלידה התחילו שלשולים. הפנו אותי לא .ס בטן. שם בכלל ראו נגע בכבד ושלחו אותי לסיטי בטן שבסיכומו היה כתוב ״כבד בגודל תקין. נגע היפרדנסיי 15 ממ בקוטב תחתון של אונה ימנית הופך איזודנסי בשלב מאוחר יותר. סיכום נגע באונה ימנית. מאפייניו שפירים. קרוב לוודאי המנגיומה. ״ לחוצה מאוד. מה זה אומר? 1. מה זה איזודנסי בשלב מאוחר ? מסוכן ? 2. קרוב לוודאי המנגיומה. יכול להיות אחר ואני לא אדע?? מה צריך לעשות מעכשיו ? סליחה על כל השאלות. אשמח בבקשה לתשובה!

אל תהיי לחוצה בדרך כלל זה לגמרי שפיר בלי לראות מעקב אולטראסאונד המראה שאין שנוי בטווח 3 חודשים או סיטי טריפאזי לכבד איני יכול לתת תשובה יותר רצינית

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני