כבד שומני - תוצאות בדיקת FIBROSCAN

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

29/12/2013 | 12:18 | מאת: קובי

פרופ' רן אורן שלום, הנני עם כבד שומני מזה 7 שנים. בתוצאות בדיקות הדם האחרונות התקבלו: alpha fetoprotein tm 2 hepatitis a igG - positive hepatitis a igM - negative got (ast) - 36 gpt (alt) - 98 gtt - 61 בבדיקת FIBROSCAN קבלתי ערך של 7.6, מה הוא אומר? והאם מצבי הפיך? תודה

29/12/2013 | 12:24 | מאת: קובי

בהמשך לשאלתי, הבדיקה נעשת רק בנק אחת. לא נבדקו מקומות אחרים ע"ג הכבד. האם כך צריכה להתנהל הבדיקה?

שלום קובי המצב מחייב התייחסות בשלב זה רברסיבלי יש לודא שאכן ההפרעה ב GPT מקורה בכבד השומני ולבוא למרפאה למעקב וטיפול

29/12/2013 | 13:04 | מאת: קובי

תודה על תשובתך המהירה, אכן הגיע להדסה להמשך בירור.

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני