פזילה בעין וחולשת עיניים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

11/01/2018 | 08:12 | מאת: שושי

בוקר טוב, לפני שנתיים בערך התחילה לי פזילה העין שמאל שהלכה והחמירה. הגיע למצב שעצרו אותי ברחוב ושאלו אותי אם אני עוורת בעין אחת.... התחלתי ברור והכל תקין חוץ מאקסופתלמוס קל בעין שמאל וגידול מיקרואדנומה במח שכנראה עושה בעיית הורמונים שגרם לאקסופתלמוס. זה לא הסביר את הפזילה. עברתי ניתוח לפני חצי שמונה חודשים בשתי העיניים. היתה תקופה שהעיניים היו מסודרות... ובזמן נאחרון אני שמה לב שעין שמאל שלי נתקעת למעלה... היא באמצע אבל למעלה. ושוב שני נשים שאלו אותי מה יש לי בעיניים. גם העין נסגרת לי לא רצונית, מין חולשה כזאת בעין (היה גם לפני הניתוח ומרגישה שהחמיר). אני לא מבינה מה יש לי... ולמה זה קורה...? האם יד מה לעשות? אני מתביישת בעיניים שלי אני רואה 6/6 אבל יש לי בעיית מרחקים... לפעמים אני חושהת שמשהו רחוק ממני ומסתבר שהוא קרוב (לא תמיד). לכן אני גם לא יכולה לנהוג לדוגמה. אשמח לעזרה... תודה

שושי שלום! מכיון שיש לך פזילה והעין נסגרת, עלייך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה, ע"מ לעבור ברור לסיבת תלונותיך כולל למיאסטניה גרוויס. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה