המשך כפל ראיה...............

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

17/10/2017 | 17:24 | מאת: מורן

שלום כתבתי כאן כמה פעמים כרגע 6 שבועות לאחר ניתוח פזילה עדיין יש כפל ראיה לא מסתדרת בלי לסגור עין המליצו לי לעשות פריזמות ואז שבדקו אותי עם פריזמות ראו שאני עדיין רואה כפול גם איתם בדיקה קצרה באורטאופטיקה מה שגם הפזילה עוד דינמית לפני 3 שבועות היתה 9 עכשיו 6. לא יודעת מה זה אומר אני מאוד רוצה משקפי פריזמה שבהם לא אראה כפול כי זה גורם לי לסבל וממש מבלבל את המח מעולם לא ראיתי כפול עד הניתוח הרביעי... האם יכול לקרות מצב שגם עם פריזמות לא אצליח לראות רגיל?? והאם המצב הפיך?? תודה מראש..

שלום מורן! צר לי כי את סובלת לאחר ניתוח הפזילה. אך עלייך להפנות את השאלות לרופא המנתח שלך. בברכה, ד"ר יגב רונית

למורן שלום שוב, עלייך להבין כי הפריזמות אמנם מתקנות כפילות ראייה, אך הן מקבעות את הפזילה, תופעה שאינה רצויה. וע"כ אמרתי כי עלייך לפנות למנתח שלך, ע"מ שישקול המשך הטיפול. כל טוב! ד"ר יגב

01/05/2018 | 06:15 | מאת: חיפושית

עשיתי פעמיים משקפי פריזמה ולא הצליחו לסדר לי את כפל הראייה. יש לי פזילה בגלל חולשה בעצב רביעי , גם יש לי ממברנה מאוד גבוהה ברישתית שנאמר לי שלא קשור לפזילה, מדוע לא הסתדר לי עם משקפי הפלזמה, האם לנסות אופטקאי אחר או חייבים לנתח? האם ניתוח כזה מצליח??

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה