טיפול ברבלמיד

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

28/08/2013 | 08:41 | מאת: דנה

שלום רב, אבי מטופל כחצי שנה בתרופה מסוג רבלמיד כדור יומי 25 מ"ג במשך 3 שבועות והפסקה של שבוע אחד, כבר מס' מחזורים. הרופאה המטפלת לא זמינה כרגע ולכן פונה אליך לגבי חיסון הפוליו. כל הנכדים טרם חוסנו לפוליו ( ממתינים לתום תקופת החגים), העניין הוא שהרבה חברים של הילדים חוסנו עכשיו לפני תחילת שנת הלימודים ומן הסתם במהלך התקופה הזו הנכדים של אבי עלולים להיות נשאים. האם בשימוש בתרופה זו, אבי עלול להיות בסכנה בחשיפה לנכדיו למרות שטרם קיבלו חיסון בפועל אך נמצאים בקרבת ילדים שזה עתה חוסנו? תודה רבה מראש

28/08/2013 | 09:02 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב הווירוס עובר בצואה בלבד לכן יש להמנע ממגע עם חיתולים ולהקפיד על רחצת ידיים לאחר שירותים. אין צרך בבידוד או הימנעות מביקורים. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן