בדיקת PETCT

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

20/08/2013 | 09:11 | מאת: רווית

שלום רב, האם בדיקת PETCT אבחנתית לגילוי בלוטות לימפה סרטניות מוגדלות באיזור הבטן והאגן כאשר מדובר בבלוטות שגודלן בערך 1 ס"מ, 1.2 ס"מ או שהבדיקה לא מספיק רגישה לבלוטות בגודל זה? מדובר בגבר עם סרטן אשכים ובלוטות חשודות כגרורות באיזור הרטרופריטנאום. אודה על תשובה.

20/08/2013 | 10:06 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב בדיקת הפט יעילה בד"כ בגרורות מעל 1 ס"מ, אך בהתאם לסוג הגידול לעיתים אבחנתית גם בגרורות קטנות יותר. עם זאת, לא כל גידול מודגם בפט. בברכה עידו

20/08/2013 | 10:06 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב בדיקת הפט יעילה בד"כ בגרורות מעל 1 ס"מ, אך בהתאם לסוג הגידול לעיתים אבחנתית גם בגרורות קטנות יותר. עם זאת, לא כל גידול מודגם בפט. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן