מיימת

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

02/06/2013 | 18:14 | מאת: גלית

לאימי התגלה סרטן הכיבה עם גרורות לשחלות. לאחר הכריתה שלהם הסרטן חזר. וכעבור שנה של טיפולי כימותרפיה ואחרי הפסקה של חודש מאחר ונוצרו גרורות לרקטום. כרגע יש לה מיימת ולא רוצים לעשות לה טיפול כימותרפיה מאחר והיא חלשה. מבדיקות הדם תפקודי הכבד תקינים.האם יש משהו שניתן לעשות על מנת למנוע את המיימת? או דרך בלחזק לה את מערכת החיסונית על מנת שתוכל לחזור ולקבל כימותרפיה? תודה מראש.

05/06/2013 | 09:48 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב הטיפול במיימת אכן בעייתי. ניתן כמובן לנקז לפי הצרך. במקרים מיוחדים ניתן להשתמש בתרופה בשם removab (שאינה בסל) שמקטינה את המיימת, אך ניתן לתת אותה רק לחולים במצב תפקודי טוב. בברכה עידו

06/06/2013 | 15:13 | מאת: גלית

תודה רבה על המידע .

מנהל פורום טיפול בסרטן