בדיקות טיפול גנטי וטיפול מותאם אישית

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

30/05/2013 | 22:35 | מאת: .

שלום רב, מספר שאלות- 1. האם באילו סוגי סרטן והיכן מומלץ לעבור טיפול מותאם אישית וטיפול גנטי? 2. האם בדיקת miRview™mets יעילה ומומלצת? מתי? היכן ניתן לבצעה? 3. מה ההבדל בין בדיקת Caris Target Now לבדיקת FoundationOne ואיזו הכי מומלצת? האם יש בדיקות אחרות מומלצות? איזו בדיקה הכי מומלצת? והאם בכלל בדיקות אלו מומלצות ומעלות את סיכויי ההצלחה? תודה

05/06/2013 | 09:53 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב חשוב להדגיש שכל הבדיקות האלו עדיין אינן מקובלות בשימוש שגרתי וניתן להגדירן כנסיוניות. לכל אחת מטרה שונה. MIRVIEW נועדה לאתר את מקור הגידול כאשר זה אינו ידוע, target now בודק התאמת טיפול כימי ואילו foundation בודק התאמת טיפול ביולוגי. כאמור, אף אחת מבדיקות אלו אינה מקובלת באופן שגרתי. במידה ומעוניינים מציע להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי יתרונות וחסרונות במצב ספציפי. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן