פוליקולר לימפומה ופט סיטי

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

07/04/2013 | 23:19 | מאת: נינה

בעלי חולה בפוליקולר לימפומה קיבל כבר 4 טיפולים בכימוטרפיה עם מבטרה R-COP עכשיו יש לו בצקות קשות בשתי הרגליים הרפא רוצה לבצע פט סיטי אך התור שקיבל בעוד כחודש וחצי ולכן הוא נתן לו לבצע עכשיו CT רגיל ואחכ לבצע את הPET מה דעתך על כך ועל כמות הקרינה בשתי הבדיקות - אודה לכם על תשובה מהירה

08/04/2013 | 14:34 | מאת: פרופ' עידו וולף

נינה שלום אמנם בשתי הבדיקות יש גם חשיפה לקרינה, אך תמיד צריך לשקול מה התועלת לעומת הנזק. כאשר יש הצדקה רפואית ברורה, כמו במקרה הזה, בהחלט כדאי לבצע אותן. בברכה עידו

01/12/2013 | 13:36 | מאת: בריא9

רציתי לדעת באם טיפול בלימפומה נון הודג'קין כולל גם בג'מזר? בחיפוש בכל הפורומים לא מצאתי כי אכן הטיפול בה מיועד לחולי לימפומה ,האם יש סיכון בלקיחתה?תופעות לוואי נדירות?תודה רון

מנהל פורום טיפול בסרטן