iressaטיפול

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

07/08/2014 | 20:30 | מאת: דניאלה

שלום לכם אני חולת סרטן ב בריאה ומקבלת כדור iressa למנןע התפשטות הסרטן וזה עובד מצויין.אבל כ 5 כדורים ובית המרקחת סגור מחר והיום וגם כמובן ביום שבת . כך שבמקום לקחת את התרופה יום יום לפי דרישת האונקולוג אוכל להיות בקופה רק ביום ראשון , כי רק שם מנפיקים אותה. ד.א. אני גם עברתי ניתוח מפרק ירך להחלפת המפרק בגלל גרורה שהתגלתה עקבות סרטן הריאה. אבקש מכם אם אפשר דחוף אם אני יכולה לחכות או איך אפשר להשיגה מבתי לחכות לקופה חולים. בתודה מראש , דניאלה

08/08/2014 | 09:04 | מאת: פרופ' עידו וולף

אין בעיה. ניתן להמשיך בכדורים ביום א ולא ייגרם נזק. חשוב להקפיד בהמשך על אספקה רציפה של התרופה.

מנהל פורום טיפול בסרטן