תוצאות ניתוח ראש

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

01/02/2014 | 07:03 | מאת: חיים

שלום, האם בעקבות ניתוח ראש להוצאת גידול Anaplastic atrocytoma who3 אפשר להגיד שידוע שתוצאות הניתוח הם: בעיה בחשיבה מופשטת וסימנים לפרנואיה?

01/02/2014 | 07:33 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב תוצאות הניתוח תלויות מאד גם במיקום הגידול ובהיקף הניתוח. פגיעה באזורים ספציפיים במח יכולה להביא לפגיעות מהסוג שהזכרת. בברכה עידו

01/02/2014 | 10:21 | מאת: חיים

ראשית תודה רבה על תשובתך המהירה. אני יודעת שהחלק הנגוע נמצא מעל האזור האחראי לדבור. בניתוח הוצא כמעט כל הגידול. הושאר מעט מכיוון שלא רצו לפגוע בדיבור.

02/02/2014 | 08:52 | מאת: פרופ' עידו וולף

קשה לי להתייחס למקרה ספציפי מבלי לראות את כל הנתונים. מציע לפנות בשאלה אל הרופא המטפל. בברכת החלמה שלמה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן