קשריות לא מוגדלות בשחי באמאראי חזה עקב גוש בגב

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

29/07/2020 | 09:08 | מאת: ט

שלום רב דר,לפני חודשיים הבחנתי בנפיחות בגב באזור סקפולה ימין שריר הרמבואיד נשלחתי לאמאראי דופן בית חזה יצא שהגוש שומני ללא תהליך שיאתי ספק ליפומה קטנה.נרשם גם נמצאו מס קשריות לא מוגדלות בשחי.1.האם קשריות אלו זה ממצא תקין או מצריך משהו?? לפני 3 שנים עשיתי ממוגרפיה עקב תחושת הפרעה בלבישת חולצה צמודה והזזתהזרוע הרגשתי הפרעה בשחי ושרחב יותר משמאל.נשלחתי לממוגרפיה בזמנו שהראתה בירדס 1 בשני השדיים והיתה תקינה. 1.האם הקשריות של עכשיו הלא מוגדלות הם קשורות להרחבה ולהפרעה בשחי מאז?2.האם בירדס 1 תקין ומראה רק שומניות בחזה?מציינת שבשנים האלו לעיתים היה יוצא לי מעט שומן מהפטמה בלחיצה.מה זה? האם זה קשור לשומן בגב שהבחנתי בו רק עכשיו או שהתפתח עכשיו? 3.האם הקשריות לא מוגדלות זה ממצא תקין??תור רחוק אודה לתשובותייך.סליחה על מס השאלות אך ברצוני להבין את מצבי.

29/07/2020 | 09:36 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום ממליצה לפנות למעקב של כירורג שד. על פניו, תשובת ההדמיה אינה מדאיגה ולא נראה כי מדובר בממאירות. יש להמשיך לעקוב ולשקול הדמייה נוספת לפי הסיפור הקליני

29/07/2020 | 11:00 | מאת: ט

דר רק שאבין לפנות לכירורג בגלל האמאראי על גוש בגב או בגלל הקשריות והסיפור בית השלי?לא הבנתי למה את ממליצה.ניתן לי עוד חצי שנה שוב אמאראי עי האוטופד האונקולוג.האם מלבד זה צריך כירורג ובשביל מה בדיוק?הקשריות שנמצאו זה תקין?

29/07/2020 | 11:05 | מאת: ט

כוונתי דר אם את ממליצה כירורג שד בגלל הגוש או הקשריות או סיפור השחי הרחב ותחושת האי נוחות?בנוסף נכתב באמאראי הומרוס מקורב ודופן בית חזה.מה זה אומר בבקשה אודה על תשובותייך.

מנהל פורום טיפול בסרטן