דחיית טיפול גמזר + קרבופלטין.

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

05/07/2020 | 17:02 | מאת: שלי

שלום, רציתי לשאול אם ניתן לדחות טיפול בגמזר בשבוע? את טיפול מס' 6 ? אני מקבלת טיפול משולב של גמזר + קרבופלטין , בשל התקדמות המחלה. אני מאוד חלשה, וכן הנויטרופילים נמוכים כרגע. יתכן שעוד יומיומיים הם יעלו למצב שמאפשר קבלת טיפול, כפי שקרה בעבר. כאמור - טיפול מס' 6 מתוך 8 טיפולים צפויים. הטם יכול להגרם נזק מדחייה של שבוע בטיפול 6 ? (בינתיים לא דחיתי טיפול זה בעבר). תודה.

05/07/2020 | 19:18 | מאת: פרופ' וולף

אין בעיה עם דחיה כאשר היא נגרמת בגלל ירידה בספירה. מסוכן לתת כאשר הספירות נמוכות.

מנהל פורום טיפול בסרטן