גוש בשד ימין

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

27/12/2013 | 21:29 | מאת: dana

שלום, אני בת 38. לא ילדתי עדיין אף פעם. הייתי אצל כירורג שד שרשם "שד ימין בפריפריה בשעה 6 פיברואדנומה 1 ס"מ".לפי מה שהבנתי ממנו מדובר על גוש שפיר.כמו כן עשיתי אולטרהסאונד שד ובית שחי שלא קיבלתי עדיין תוצאות של אולטרהסאונד. 1) בזמן בדיקת אולטרהסאונד שד ובית שחי הייתי במחזור ביום השני . האם יש השפעה של המחזור על בדיקת אולטרהסאונד שד ובית שחי ? 2) כמו כן כשהייתי אצל כירורג שד שכחתי לציין בזמן הבדיקה שאני במחזור ביום השלישי. האם המחזור משפיע על אמינות הבדיקה על ידי כירורג ואם כן איך והאם כדאי לי להיבדק שוב על ידי הכירורג לאחר המחזור? תודה מראש

28/12/2013 | 13:42 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב המחזור משפיע לעיתים על ממצאי הבדיקה, אך כדאי להמתין לתשובת ה- US. לפי זה יוכלו לאמר האם המראה שפיר או האם יש צרך בבירור וסף. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן